Hej på er alla utställare!

Snart öppnar vi anmälan för årets Skärgårdsutställning som är den 16 september!

Nytt för i år är att vi kommer att använda oss av SKK’s internetanmälan, detta är dels för att underlätta den enorma arbetsbörda som ligger bakom en utställning samt att underlätta för er utställare vid anmälan.

Pga av att vi nu kommer att använda SKK’s internetanmälan så tillkommer det en hel del extra utgifter för oss vilket medför att vi kommer att behöva höja anmälningsavgiften till 225:- samt att flerhundsrabatten försvinner då man inte kan lägga in det i systemet.
Vi hoppas verkligen att allt detta är OK för er och att ni fortfarande vill komma och ställa ut er pälskling och göra denna dag helt fantastisk!

Tidigare så har vi haft lunchavbrott under utställningsdagen men i år så försvinner den då flertalet av våra utställare vill ha en genomgående dag utan avbrott. Då det blir lättare att hålla reda på sin tur i ringen, vi håller med och därför tar vi nu bort den.
Det kommer bl.a att finnas smarriga baguetter, hamburgare och toast m.m till försäljning under utställningsdagen.
Brödet får vi av vår fantastiska brödsponsor Sorundabagaren som ligger här i trakterna!

Vi kommer även i år ha bl.a barn med hund, lotterier och ett prisbord till alla som ställer och utöver det så kommer vi ha fantastiska finalpriser och vi har äran att även i år ha Royal Canin som fodersponsor!

Dessa klasser har vi:
Valpklass I
Valpklass II
Juniorklass
Unghundsklass
Öppenklass
Bruks/Jaktklass
Championklass
Veteranklass
Avelklass
Uppfödarklass

Finaler:
Valpklass I
Valpklass II
Juniorklass
Vuxenklass (Unghund, öppen, Bruks/jakt, championklass)
Veteranklass
Avelklass
Uppfödarklass

Varmt och Hjärtligt Välkomna!